Kees van S.

Al vanaf het begin van de praktijk van Michel Warner kom ik voor mijn tandverzorging bij deze tandartspraktijk en altijd een goede professionele en persoonlijke aandacht gehad.

Anneke A.

Al jaren cliënt bij deze praktijk. Kinderen en kleinkinderen komen ook in deze praktijk. Zeer bekwame en vriendelijke mensen. Zeer goede uitleg en behandeling. Kortom een praktijk die al deze sterren verdient. Van mij een tien.

Savanna K.

Super tandarts! Ik zit er al vanaf jongs af aan. En zou ook niet ergens anders meer durven. Luisteren goed, beantwoorden je vragen of twijfels en zijn erg vriendelijk.

Talisa W.

Hele fijne praktijk! Wij zitten hier al heel erg lang en zijn altijd tevreden geweest. Iedereen is super aardig, luisteren goed, zijn flexibel en uiteraard verrichten ze uitstekend werk. Ik raad iedereen TPZuid dan ook aan!

Chris Van Den B.

een hele goede tandarts die met je mee denkt om de kosten zo laag mogelijk te houden. achteraf betalen vind ik ook heel erg fijn je krijgt de tijd om de rekening eerst in te dienen bij je verzekeraar. voor mensen die bang zijn voor de tandarts (zoals ik) zit je hier...

Alfonso K.

Fijne tandarts, had tandvleesproblemen en deze hebben zij met hun deskundigheid aangepakt. Heb nu geen last meer en heb goede onderhoudsadviezen gekregen. Communicatie gaat makkelijk en snel

Remco O.

Al ruim 25 jaar bij deze tandartspraktijk naar volle tevredenheid. Echte vakmensen die hun werk met passie uitoefenen. Je krijgt allerlei instructies en verzorgingsmiddelen mee om je gebit optimaal te verzorgen. Echt super tevreden.

Linda W.

Een fijne praktijk met prettige mensen die er werken. Bij gebitsproblemen kan je altijd snel terecht. Er wordt duidelijk verteld wat er gaat gebeuren. Enige “minpuntje” is alleen dat de afspraken regelmatig wat uitlopen maar daar staat weer tegenover dat...

Diana van den B.

Realistisch, duidelijk, geruststellend, begripvol. Voor iemand die angstig is voor de tandarts, daardoor al 25 jaar geen bezoek had gebracht en meteen kon gaan zitten voor een wortelkanaalbehandeling, zijn dit 4 essentiële woorden. Maar door de manier van werken en...

Maarten T.

Het is altijd lente bij de tandartsassistente. TPZ is een moderne praktijk waar mijn gebit al vele jaren in goede en ervaren handen is bij Louise en Michel en hun collega’s. Goede uitleg, professionele behandeling en blij de deur uit.
Chat openen
1
Conctact
Scan de code
Goedendag en welkom bij Tandartspraktijk Purmerend Zuid! Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?