Corona (COVID-19) Maatregelen

Vanaf 8 april zijn wij mondjesmaat begonnen met het behandelen van patiënten met spoed- en pijnklachten, vergevorderde cariës (om een wortelkanaalbehandeling te voorkomen), wortelkanaalbehandelingen en patiënten met (recente) ernstige tandvleesproblematiek. Na uitspraak van de aangepaste maatregelen van 21 april, beginnen wij vanaf 27 april tevens weer met de reguliere behandelingen bij volwassenen en bij kinderen.
Dit doen wij uiteraard onder aangescherpte en strikte hygiënemaatregelen voor zowel de patiënt als het personeel.

Tijdens de coronacrisis zijn wij extra strikt met onze hygiënemaatregelen. Wij hanteren daarom geen wachtkamer en geen gebruik van ons toilet. Wij vragen u om op het afgesproken tijdstip bij de voordeur te wachten. Wij doen de deur voor u open en binnen krijgt u van ons een handdesinfectie, een spoelmiddel om mee te spoelen en een mondkapje. Het mondkapje graag ophouden voorafgaand en na de behandeling. Vervolgens kunt u in de stoel plaatsnemen en gaat de behandeling beginnen.

Mocht u in een risicogroep vallen, denkt u hierbij aan ongeregelde diabetes, hartklachten, longklachten, koorts, hoesten, verkouden of onlangs in contact geweest met een (bevestigd) besmet persoon dan verzoeken wij u om dit zo spoedig mogelijk aan ons door te geven wanneer wij een afspraak met u willen inplannen of ingepland hebben.

Met eventuele vragen kunt u ons uiteraard bereiken via e-mail: tpzuid@live.nl of whatsapp: 0651948154.

Met gezonde groet,

Team Tandartspraktijk Zuid Purmerend.